Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 15:39

Тимошенко: Потрібно тільки долати вето

Тимошенко: Потрібно тільки долати вето
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко закликає народних депутатів України подолати вето Президента України Віктора Ющенка на Закон N 922-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання негативним наслідкам впливу світової фінансової кризи на розвиток агропромислового комплексу".

Про це вона заявила сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів.

"Потрібно тільки долати вето. Якщо враховуватимемо нові редакції, це ще місяць. Ви (аграрії) не матимете закону", – сказала Тимошенко.

За словами прем`єра, їй дуже шкода, що в такий складний для країни момент, коли всі розраховують на цей закон, Президент ветував його.

20 лютого ц.р. Ющенко повернув до Верховної Ради для повторного розгляду Закон N 922-VI "Про внесення змін до деяких законів України щодо запобігання негативним наслідкам впливу світової фінансової кризи на розвиток агропромислового комплексу". Цей закон у новій редакції з урахуванням деяких пропозицій Президента ВР прийняла 4 лютого. "За" проголосували 399 народних депутатів (для подолання вето необхідно 300 голосів).

За інформацією прес-служби Президента, парламентом були враховані не всі зауваження Президента, внаслідок чого окремі положення закону, що надійшов йому на підпис, суперечать Конституції України, а також законам України, які є базовими у відповідних сферах.

Відповідний закон вже двічі був ветований Президентом, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Потрібно тільки долати вето». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути