Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2007 12:40

Тимошенко поскаржилася Ющенку на Мороза

Голова Верховної Ради України Олександр Мороз направив до Генпрокуратури листа з проханням притягти до кримінальної відповідальності народних депутатів, які блокували електрощитову ВР.

Про це сьогодні на політичних консультаціях керівництва держави і парламенту повідомила лідекар БЮТ Юлія Тимошенко, передавши відповідного листа президенту Ющенку.

Вона нагадала присутньому на зустрічі Морозу, що він свого часу брав участь у блокуванні Адміністрації Президента, телецентру, але проти нього ніхто не відкривав кримінальних справ.

"Блокував, поки посаду не отримав, а тепер вимагає відкриття кримінальної справи проти опозиції", - сказала Тимошенко.

Мороз підтвердив, що звернувся з листом до Генпрокуратури. Він наголосив, що депутати, обрані до парламенту, відповідно до чинного законодавства, у тому числі Регламенту ВР, "не повинні ламати щитові".

21 лютого народні депутати із фракції БЮТ блокували електрощитову парламенту на знак протесту проти невиконання фракціями коаліції їхніх вимог. Депутати відключили світло у сесійній залі і електронну систему для голосування "Рада".

Станом на 27 лютого Генеральна прокуратура не порушувала кримінальну справу за фактом блокування народними депутатами електрощитової Верховної Ради, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поскаржилася Ющенку на Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути