Ексклюзиви
понеділок, 14 липня 2008 10:11

Тимошенко порадила молодим стати агресивними рибами

В ході другої конференції всеукраїнської молодіжної громадської організації "Батьківщина молода" прем`єр-міністр Юлія Тимошенко постаралася донести до присутніх думку, що вижити в українській політиці можна, лише здійснюючи неможливе.

Зокрема, для того, щоб проілюструвати боротьбу нового політичного режиму із старим, пані Тимошенко вибрала дещо дивний, але вельми вражаючий приклад.

"Я нещодавно знайшла стару підшивку і прочитала, що в Кореї знайшли невелику унікальну рибку. Вона може жити без їжі, може проходити по суші багато кілометрів, харчується всім, що попадеться. Її змогли перевезти в США тільки в замороженому вигляді. А коли розморозили, вона ожила і почала робити те ж саме, – історія суперриби у викладі Тимошенко з кожною секундою ставала все більш фантастичною. – Коли її кинули в акваріум, вона його прогризла, виплигнула, пройшла по підлозі, зістрибнула з третього поверху, упірнула в ставок і стала в ньому жити. А коли її хотіли отруїти миш`яком, здохло все, окрім цієї рибки!"

Учасники конференції були підкорені розповіддю про долю неназваної рибки, але провести аналогію між нею і українськими політиками виявилися не в змозі, пише Обком.

"Я хочу сказати, що це прообраз того, як можна працювати і жити в політиці, якщо ти ставиш перед собою справедливі і добрі цілі! Без якостей цієї рибки пробитися в нинішній політиці неможливо!" – пояснила розгубленим членам БМ голова уряду.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадила молодим стати агресивними рибами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути