Ексклюзиви
понеділок, 08 вересня 2008 16:21

Тимошенко попросила не робити з Балоги демона

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко просить не демонізувати главу Секретаріату Президента Віктора Балогу. Про це вона заявила сьогодні на прес-конференції, відповідаючи на питання журналістів.

Зокрема, Тимошенко підкреслила: "Я хотіла б звернутися з проханням до всіх вас не демонізувати фігуру Балоги. Річ у тому, що будь-який Секретаріат - це дзеркало самого керівника. Я хочу поставити вам питання - хто-небудь з вас знає прізвище і ім"я-по батькові керівника мого Секретаріату?"

При цьому Тимошенко уточнила, що Секретаріат Кабінету Міністрів займається питаннями, які знаходяться в його компетенції, - забезпечує роботу уряду, готує нормативні акти до розгляду на засіданні Кабміну, відповідає за виконавську дисципліну.

"І я не пам"ятаю, щоб Міністр Кабміну, а він і є керівником секретаріату Кабінету Міністрів, Петро Миколайович Крупко, хоч би раз дозволив собі висловитися проти Президента або проти президентського Секретаріату, або проти більшості. Те ж саме я можу сказати про іншу гідну людину, яка працює у мене керівником служби, - це Михайло Олександрович Ленінський, це людина, близька за статусом до Балоги. Ви коли-небудь чули від нього хоч один вислів, хоч одне звинувачення Президента в національних зрадах, або, можливо листи відправляли від керівників мого Секретаріату до Президента з нищівною критикою Президента? Я хочу вам сказати, що Секретаріат керівника завжди робить рівно стільки, скільки йому дозволяє робити керівник", - відзначила Прем"єр.

Тимошенко пообіцяла, що її Секретаріат і продовжуватиме працювати в тому ж дусі. "І не стільці потрібно міняти, якщо є проблема, а потрібно дивитися на політику керівника. Я хотіла б, щоб Президент, міняючи керівників Секретаріату, все ж таки змінив власну політику і робив її такою, яка сприяє гармонії і співпраці, а я йому в цьому допоможу всіма можливими способами", - сказала вона.

Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила не робити з Балоги демона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути