Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 08:59

Тимошенко пообіцяла стабілізувати ціни на зерно

У Дніпропетровській області проходить міжнародний форум "Всеукраїнський день поля - 2008". У його відкритті взяла участь Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко, а також Міністр аграрної політики України Юрій Мельник.

"Наша мета, - щоб хліб став народною ідеологією. Ми хочемо, щоб всі відчули: хліб - це головний пріоритет держави", - підкреслила Прем"єр.

Вона також повідомила учасників і гостей форуму про те, що "сьогодні уряд наочно займатиметься розробкою стратегії розвитку агропромислових підприємств".

"Вчора на сесії Верховна Рада ухвалила рішення про виділення 1 млрд гривень для аграрного фонду України. За допомогою цих коштів, уряд зможе стабілізувати ціни на зерно", - повідомила Тимошенко.

Також, за її словами, на цій же сесії Верховної Ради України "виділено 400 млн гривень для здешевлення кредитів сільгоспвиробникам, що дасть можливість полегшити кредитування середньострокових і довгострокових програм".

Прем"єр-міністр України пообіцяла, що уряд вже в найближчий день врегулює закупівельні ціни на зерно. Разом з тим Тимошенко підкреслила, що сьогодні ще не вирішена проблема з монополістами ринку зерна, які здійснюють жорсткий тиск на виробників, скуповуючи зерно за безцінь. Прем"єр-міністр пообіцяла, що уряд прийме всі заходи для вирішенням цих проблем, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пообіцяла стабілізувати ціни на зерно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути