неділя, 17 жовтня 2010 13:22

Тимошенко показала "Україну третього тисячоліття"

Тимошенко показала "Україну третього тисячоліття"

На 10-му з'їзді партії "Батьківщина" її лідер Юлія Тимошенко презентувала сайт, розроблений її командою-проект України третього тисячоліття.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За словами Тимошенко на цьому сайті кожна людина може обговорити хвилюючі її питання, може внести пропозиції до законопроектів, як розміщені, а також проголосувати за інші пропозиції.

Лідер опозиції розповіла, що на цьому сайті є перелік законопроектів, підготовлених її командою. Зокрема, податковий, бюджетний кодекс, законопроект про судову систему та статус суддів, який зробить їх незалежними, про інформаційний простір та ЗМІ,який відокремить вплив власників на журналістами, проект нової Конституції.

Лідер "Батьківщини" впевнена, що саме Конституція має стати першим документом, який має бути розроблений спільно з народом.

Екс-прем'єр наголосила, що сьогодні Конституція та закони не працюють.

"Треба зробити Конституцію не під Януковича, не під Ющенко і навіть не під Тимошенко, а зробити її підвласною народу", - сказала вона.

Лідер "Батьківщини" впевнена, що закони мають створюватися нее в кулуарах чи провладних кабінетах, а в широкому інформпросторі разом з людьми".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко показала "Україну третього тисячоліття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути