понеділок, 28 липня 2008 14:06

Тимошенко поділила потерпілих від повені на три категорії

Уряд виділить 60 млн. грн. Волинській, Рівненській, Хмельницькій і Львівській областям на подолання наслідків стихії.

Про це повідомила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на позачерговому засіданні уряду.

"Зараз ми виділяємо 60 млн. – по 15 млн. на кожну область. Але, окрім цього, ми зараз починаємо вивчати і зараз ми сформуємо всі доручення і Міністерству економіки і Міністерству з надзвичайних ситуацій, Міністерству аграрної політики, Міністерству регіональної політики буквально за декілька тижнів провести обстеження і визначити всі збитки аграріїв", - сказала Тимошенко.

При цьому прем`єр-міністр зазначила, що уряд ухвалюватиме окреме рішення про виділення фінансових ресурсів аграрному комплексу для компенсації збитків.

За словами Тимошенко, уряд також ухвалив рішення про виділення з резервного фонду коштів сім`ям, які постраждали в результаті стихійного лиха. Зокрема, глава уряду уточнила, що сім`ї за першою категорією збитку (повна втрата житлових будинків і майна) одержать авансовий платіж у розмірі 5 тис. грн., за другою категорією збитку (необхідність капітального ремонту і відновлення житлового будинку) – 2,5 тис. грн. і за третьою категорією (незначне пошкодження житлових будинків) – по 1 тис. грн.

При цьому Тимошенко зазначила, що гроші виплачуватимуться готівкою через соціальні служби. "Ці гроші будуть спрямовані на авансові платежі людям, а після обстеження і визначення розміру збитку буде виплачено додаткові кошти", - сказала Тимошенко. УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поділила потерпілих від повені на три категорії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути