понеділок, 12 листопада 2007 08:20

Тимошенко: Після розмови з Ющенком Плющ підпише угоду про коаліцію

Кандидат у народні депутати від НУ-НС Василь Петьовка заявляє, що не підписав угоду про створення коаліції з БЮТ, оскільки не бачив її.

"Я документ в очі не бачив", - заявив він у коментарі телеканалу "Інтер", показаному в неділю.

"Я хотів взяти, почитати. Сказано було, що це документ внутрішнього користування", - розповів Петьовка. "Я не відмовився підписувати. Але робити це буду тоді, коли передбачає це чинне законодавство", - наголосив він.

Інший депутат від НУ-НС, що не підписав документ, Ігор Кріль, також підтвердив "Інтеру", що йому відмовили в ознайомленні з цією угодою.

"В мене виникло дуже багато запитань, і я прийняв рішення, що я не буду підписувати ніяких незрозумілих документів", - зазначив він.

Водночас лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв"ю телеканалу висловила впевненість, що ці підписи будуть стояти під угодою найближчим часом.

"Сумнівів (щодо створення коаліції) немає. Є окремі позиції людей в "Нашій Україні". Але ці позиції, я переконана, після їх розмови з президентом, будуть зняті", - зазначила вона.

"Я почула від президента, що найближчими днями ці підписи будуть поставлені, і що це виключно технічні проблеми, які не дозволяють сьогодні мати ці підписи", - сказала Тимошенко.

Водночас вона висловила думку, що в створенні коаліції "багато чого залежить від президента".

"Тому що його рішення формувати коаліцію демократичну з нашою політичною силою, чи так звану широку з Партією регіонів – це безумовно його рішення. І коли він для себе це рішення прийме, то ніяких коливань в політикумі більше не буде", - вважає Тимошенко.

Як відомо, документ не підписали три кандидати в депутати від НУ-НС: Кріль, Петьовка та Іван Плющ, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Після розмови з Ющенком Плющ підпише угоду про коаліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути