Ексклюзиви
понеділок, 21 липня 2008 08:20

Тимошенко пишається Лобановським, Блохіним, Шевченком, Тимощуком

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко привітала учасників VI чемпіонату Європи з футболу серед студентів, що урочисто відкрився в неділю у Києві.

Як зазначається у вітанні, текст якого розміщено на Урядовому порталі, "черговим свідченням того, що у світі шанують українські футбольні традиції стало те, що Європейська університетська спортивна асоціація вирішила провести цей турнір в Україні".

"Ми пишаємося українськими спортсменами, чиї імена вписані золотими літерами в історію вітчизняного та світового футболу. Це Валерій Лобановський, Олег Блохін, Андрій Шевченко, Анатолій Тимощук та багато інших. Збірна команда студентів України стала чемпіоном XX Всесвітньої універсіади 2007 року", - зазначила прем"єр-міністр.

Вона висловила переконання, що й надалі футболісти даруватимуть шанувальникам спорту приємні та захоплюючі хвилини. "Сподіваюся, що це спортивне свято надасть новий імпульс розвиткові вітчизняного футболу, розширить коло людей, які не уявляють своє життя без спорту", - зауважила Тимошенко.

"Вірю, що VI чемпіонат Європи з футболу серед студентів стане важливою подією в спортивному житті. Прориви в усіх сферах життя людей можна робити лише завдяки командній роботі і щоденній праці, переконана, що командний рух та злагоджена гра принесуть вам нові перемоги", - підсумувала прем"єр-міністр і побажада усім учасникам чемпіонату спортивної удачі, здоров"я та віри у свої сили.

VI чемпіонат Європи з футболу серед студентів вперше проводиться у Києві. Він триватиме з 20 по 26 липня, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пишається Лобановським, Блохіним, Шевченком, Тимощуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути