Ексклюзиви
субота, 01 березня 2008 14:09

Тимошенко підозрює, що кризу влаштували "демократичні тіньовики"

Прем"єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що парламентську кризу на самої справі організували "демократичні тіньовики" для переформатування коаліції.

Таку думку Тимошенко висловила у інтерв"ю щотижневику "Дзеркало тижня" (N8 від 1-7 березня 2008 року).

"Не треба плекати ілюзій, що цю кризу спричинила й підтримує тільки Партія регіонів. Це не так. Безумовно, для них опозиція - це в"язниця, каторга і заслання водночас, вони не знають, що робити в цій опозиції. Думаю, для Партії регіонів засідання тіньового уряду - це жахлива мука: приймаєш постанови, а нічого не наварюєш. Хто ж це витримає? Не було б НАТО, вони б виступали за вихід із УЄФА чи за поновлення Варшавського договору. Однак справжні творці і продовжувачі парламентської кризи - це демократичні тіньовики, які в боротьбі за владу, що вислизає з рук, панічно торпедують демократичну коаліцію і демократичний уряд, непристойно мріють про відставку уряду, переформатування демократичної коаліції на корумповану широку", - сказала Тимошенко.

На її думку, "демократичні тіньовики" озвучують парламентську кризу як головний аргумент для такої чергової повномасштабної зради демократичної команди. "Наївні, вони думають, що ці інтриги - велика таємниця для світу, для суспільства, для політиків та аналітиків. І недалекі - вони думають, що пропозиції про створення широкої коаліції, які вони щодня й нав"язливо азбукою Морзе посилають своїм опонентам-антинатовцям, нікому не відомі. Порожня метушня. Ці люди вже неодноразово ламали свої політичні молочні зуби, вимагаючи зруйнувати демократичні сили у власній країні. І тільки хронічна аберація зору не дає їм чітко побачити, що в тій пустій боротьбі за владу, а не за принципи, вони вже давно стали політичними аутсайдерами у світі, у країні й навіть у своїй команді", - додала прем"єр-міністр.

Тимошенко переконана, що попри все, цього разу демократична команда сильніша, ніж будь-коли. "Криза у Верховній Раді найближчими днями завершиться. Парламент перейде до плідної праці над новою Конституцією і до значимих для країни законів", - прогнозує глава уряду, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підозрює, що кризу влаштували "демократичні тіньовики"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути