середа, 13 серпня 2008 08:42

Тимошенко перенесла засідання уряду

Кабінет Міністрів переніс чергове засідання із середи, 13 серпня, на наступну середу, 20 серпня.

Про це сказано в повідомленні, розміщеному на офіційному інтернет-сайті уряду.

"У зв"язку з необхідністю реалізації пріоритетних рішень, прийнятих урядом на позачергових засіданнях 11 і 12 серпня, наступне засідання Кабінету Міністрів України відбудеться 20 серпня", - сказано в повідомленні.

У повідомленні зазначено, що Кабмін прийняв низку невідкладних рішень із подолання наслідків стихійного лиха в західних областях України, а також із надання гуманітарної допомоги цивільному населенню Грузії й щодо евакуації із зони конфлікту громадян України й членів їхніх сімей.

Зараз члени Кабміну, сказано в повідомленні, відповідно до певних завдань забезпечують реалізацію перерахованих рішень.

Зокрема, перший віце-прем"єр Олександр Турчинов перебуває з робочою поїздкою в Івано-Франківській області, а віце-прем"єр Григорій Немиря відбув до Грузії як спеціальний представник Кабміну.

Кабмін також переніс раніше анонсований на своєму інтернет-сайті на 13 серпня порядок денний засідання на 20 серпня.

Порядок денний перенесено без зміни питань, запланованих для розгляду.

Кабмін планував 13 серпня розглянути хід робіт з ліквідації наслідків паводка 23-27 липня в західних регіонах України й хід виплати допомоги громадянам, що постраждали.

Крім того, Кабмін планував розглянути закупівлю продовольчої продукції й світлих нафтопродуктів у державний матеріальний резерв, установлення заборони на придбання в 2008 році дорогих легкових автомобілів і меблів державними органами, затвердити проект будівництва першої черги метрополітену в Донецьку, фінансовий план державного підприємства "Морський торговельний порт "Південний" на 2008 рік, а також Концепцію реформування системи державного управління автомобільними дорогами загального користування.

Кабмін у вівторок провів позачергове засідання на якому виділив 30 млн. гривень на надання гуманітарної допомоги Грузії у зв"язку зі збройним конфліктом у Південній Осетії (Грузія), вирішив направити Немирю своїм спеціальним представником у Грузію, доручив організувати невідкладну евакуацію із Грузії громадян України й членів їх сімей у зв"язку із загостренням конфлікту в регіоні, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перенесла засідання уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути