середа, 10 вересня 2008 11:12

Тимошенко передасть Саакашвілі ще 50 мільйонів

Кабінет Міністрів на черговому засіданні в середу розгляне виділення близько 50 млн. гривень додаткової гуманітарної допомоги Грузії.

Про це на брифінгу повідомив віце-прем"єр-міністр із євроінтеграції Григорій Немиря.

З його слів, уряд має намір у середу ухвалити рішення про виділення додаткової гуманітарної допомоги для відновлення соціальної інфраструктури Грузії.

Раніше Грузія подякувала Україні за те, що вона першою надала благодійну допомогу, перерахувавши 50 мільйонів гривень для відновлення будинків у населених пунктах, які постраждали у зв"язку з військовим конфліктом .

У ніч із 7 на 8 серпня грузинські війська розпочали наступ на столицю Південної Осетії Цхінвалі, після того як влада Грузії обвинуватили сепаратистів з Південної Осетії в скоєнні ряду нападів на мирне населення й миротворчі підрозділи в декількох селах неподалік від Цхінвалі.

Південна Осетія звернулася по допомогу до Росії, яка, у свою чергу, ввела в Південну Осетію свої війська й вчинила збройний опір військам Грузії, повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко передасть Саакашвілі ще 50 мільйонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути