пʼятниця, 28 березня 2008 16:14

Тимошенко перечепилась і ледь не звалила Туска

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко зустрілася зі своїм польським колегою 50-річним Дональдом Туском. Після годинної розмови із нею він заявив, що зачарований співрозмовницею й не хоче їхати з України.

Тимошенко і Туск підписали документи про співпрацю під час підготовки до футбольного чемпіонату Євро-2012, створення польсько-українського Європейського університету та малий прикордонний рух. Остання угода дозволяє їздити до Польщі без віз українцям, які живуть у 50-кілометровій прикордонній зоні.

Після підписання офіціанти виносять келихи із шампанським. Прем"єри чокаються. Коли Тимошенко відпиває, то зачіпається каблуком за килим і ледь не падає. Її швидко підхоплюють під руки Туск та Немиря. Кілька секунд вона голосно сміється.

- Я не приховую, що під великим враженням від нашої зустрічі, - говорить Туск до Тимошенко. - Під час розмови ми "від руки" вирішували проблеми. Хоча розмова була довшою, ніж передбачалося. Але не настільки, як хотілося б. Тому чекаємо вашого приїзду до Польщі.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко перечепилась і ледь не звалила Туска ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути