четвер, 29 травня 2008 17:41

Тимошенко отримувала від Балоги півтори вказівки на годину

Уряд Юлії Тимошенко за перші 100 днів своєї діяльності одержав більш як 800 інструкцій і вказівок із Секретаріату Президента. Про це повідомив віце-прем`єр-міністр України Григорій Немиря сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"Наскільки мені відомо, за перші сто днів роботи уряд одержав більш як 800 інструкцій і вказівок із Секретаріату Президента України. Це більше, ніж вісім за день, тобто щоробочої години уряд одержував півтори вказівки", - сказав Немиря, додавши, що "ніде у світі такого немає. Якщо таке відбувається, то страждає не уряд, а страждають усі".

Віце-прем`єр наголосив, що Рада національної безпеки і оборони, а також Секретаріат Президента повинні виконувати ті функції, які для них передбачені в Конституції.

"Проблемою є, коли такі технічні структури або структури з дорадчою функцією перебирають на себе не властиві їм функції – конституційно нелегітимні функції або політичні функції. В даному випадку це небезпечно не з погляду окремих персоналій, а з погляду здоров`я демократії в Україні. Фактично це завдає шкоди якості демократії в Україні", - вважає Г.Немиря, передає кореспондент УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко отримувала від Балоги півтори вказівки на годину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути