Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2007 08:20

Тимошенко: Опозиція повинна контролювати владу

Юлія Тимошенко виступає за надання опозиції права контролювати владу. Про це лідер БЮТ заявила на мітингу в Житомирі, повідомляє прес-служба блоку.

"Потрібно, щоб опозицію, хто б нею не був, наділили правами контролювати владу", – сказала Тимошенко, висловивши при цьому переконання, що "після дострокових парламентських виборів в опозиції буде Янукович".

Також лідер БЮТ заявила, що "зараз по всій країні розганяють стихійні ринки, а замість них зростають супермаркети, тому що ці супермаркети будують олігархи. Вони прикриваються тим, що говорять, що ушляхетнюють країну". У той же час, відзначила Тимошенко, "на ринках стоять люди з такою освітою, що прем"єр-міністрові і не снилося". На її думку, цим людям необхідно видавати кредити під невеликі відсотки, щоб вони могли відкрити власний бізнес.

Також Тимошенко відзначила, що "зараз армія недофінансується, і дітям ламають здоров"я і нервову систему". "І тому, щоб не казав міністр оборони, ми з 1 січня 2008 року відмінимо призов і перейдемо на професійну армію", – заявила вона.

Крім того, на думку Тимошенко, мають створюватисяі страхові медичні фонди. За її словами, повинні надаватися медичні послуги, за які платитиме держава, наприклад: швидка допомога, термінові операції, пересадки органів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Опозиція повинна контролювати владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути