Ексклюзиви
середа, 07 травня 2008 08:29

Тимошенко обіцяє посадити керівництво "Укргаз-Енерго"

Тимошенко обіцяє посадити керівництво "Укргаз-Енерго"

Прем"єр Юлія Тимошенко упевнена, що керівництво "Укргаз-Енерго" буде притягнуте до кримінальної відповідальності. Про це вона заявила у вівторок на нараді з головами місцевих адміністрацій і керівниками газопостачальних організацій, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"Пам"ятаєте, скільки розповідали, що "Укргаз-Енерго" буде на внутрішньому ринку України працювати довічно, і що плювали вони на уряд, на прем"єра, на НАК "Нафтогаз України", на Мінпаливенерго? І говорили, що в них є інший "центр управління польотом", перед яким вони звітують, і де вони будуть постійно доїти внутрішній ринок України нескінченно, причому руйнуючи всі системи", - сказала Тимошенко.

"Покажіть мені, де зараз "Укргаз-Енерго", і це ще не кінець. Я упевнена, що за це буде ще і кримінальна відповідальність від першого і до останнього керівника, ким би вони сьогодні не були – депутатами або просто звільненими людьми", – додала вона.

"Укргаз-Енерго" – спільне підприємство НАК "Нафтогаз України" і компанії РосУкрЕнерго (Швейцарія), було створено в лютому 2006 року.

Воно було єдиним постачальником природного газу в Україну. "Укргаз-Енерго" продавало промисловим споживачам України природний газ, отриманий від РосУкрЕнерго.

12 березня ц.р. на переговорах у Москві між керівництвом НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" було підписане рішення про усунення з газового ринку України компанії "Укргаз-енерго".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обіцяє посадити керівництво "Укргаз-Енерго"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути