Ексклюзиви
понеділок, 21 квітня 2008 07:59

Тимошенко про депутатів: "Вони непогано ляпають язиками на будь-яких ток-шоу"

Прем"єр Юлія Тимошенко переконана, що Україна економічно і організаційно готова до переходу на контрактну армію. "Ми економічно готові, ми організаційно готові, і нема ніяких сьогодні проблем, крім небажання парламенту працювати", - сказала вона в ефірі каналу ICTV.

Тимошенко зазначила, що вона і перший віце-прем"єр Олександр Турчинов у грудні 2007 року внесли до парламенту законопроект про перехід на контрактну армію, проте він досі навіть не був поставлений на порядок денний. Так само, додала прем"єр, парламент не прийняв іще 70 законів, поданих Кабміном.

"Саме тому парламент сьогодні є тормозом будь-якого розвитку. Вони непогано ляпають язиками на будь-яких ток-шоу. Але замість того, щоб плескатися язиками, краще б зібралися і проголосували всі урядові законопроекти, в тому числі й про відміну строкової служби і заміну контрактною армією", - вважає Тимошенко.

Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко про депутатів: "Вони непогано ляпають язиками на будь-яких ток-шоу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути