Ексклюзиви
пʼятниця, 24 серпня 2007 14:02

Тимошенко не захотіла молитися поруч з Черновецьким і Табачником

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не захотіла молитись в одному ряду з мером Києва Леонідом Черновецьким та віце-прем"єр-міністром України Дмитром Табачником. Про це повідомила прес-секретар Тимошенко  Марина Сорока.

За її словами, лідер БЮТ була на молебні в Софіївському соборі, але перебувала вглибині храму. "Вона молилась вглибині храму, оскільки вважала за неможливе знаходитись в одному ряду з Черновецьким і Табачником", - зазначила прес-секретар Тимошенко .

Сьогодні у Софії Київській з нагоди Дня Незалежності України відбувся молебень за Україну, в якому взяли участь Президент України Віктор Ющенко з родиною, глава Секретаріату Президента Віктор Балога, секретар Ради національної безпеки і оборони Іван Плющ, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, голова СБУ Валентин Наливайченко, голова НБУ Володимир Стельмах, мер Києва Леонід Черновецький та голова Київської ОДА Віра Ульянченко та інші високопосадові особи, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не захотіла молитися поруч з Черновецьким і Табачником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути