понеділок, 12 листопада 2007 08:48

Тимошенко не сумнівається, що вона очолить уряд

Юлія Тимошенко відкидає можливість того, що прем"єр-мініcтром може стати людина з "Нашої України - Народної самооборони" або інша кандидатура з БЮТ. Про це вона сказала в інтерв"ю Подробностям.

"Насправді, у нас підписана коаліційна угода, я хочу вам ще раз нагадати, і ще до початку виборчої компанії, було чітко визначено, по-перше, наші програмні засади, стратегія нашої роботи у владі України спільно з НУ-НС, а також визначені всі кадрові преференції кожної команди, а також кадрові баланси, розподіл відповідальності у владі. На сьогодні по кадровим питанням між нашими блоками ніяких протистоянь немає - всі питання узгодженні, і власне ніяких питань не піднімається", - заявила вона. Тимошенко наголосила, що угода розроблялася під егідою Президента Ющенка, за участі його Секретаріату та безпосередньо голови Секретаріату Балоги.

"Ця угода - це як раз і є той компроміс, який був досягнутий, і наша демократична коаліція вже підписана, я ще раз підкреслюю це", - сказала лідерка БЮТ.

Угода, яку ми підписали з Кириленко розроблялася не мною і Кириленко, а під егідою президента України за участю його Секретаріату і за участю безпосередньо голови Секретаріату Балоги. Створювалась робоча група політичних партій, які входять в наші блоки.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не сумнівається, що вона очолить уряд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути