Ексклюзиви
середа, 17 листопада 2010 12:42

Тимошенко не пустили в Раду

Тимошенко не пустили в Раду

Екс-прем'єр-міністру і лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко не дозволили зустрітися з підприємцями у Верховній Раді України.

Про це з місця події повідомив кореспондент Gazeta.ua.

На вулицю до мітингувальників вийшло декілька депутатів з БЮТ.

Заступник лідера фракції БЮТ Сергій Соболєв сказав протестувальникам, що Литвин закрив зал, де мала б відбутися зустріч.

"Там навіть зараз закрито декілька камер та журналістів, які хотіли висвітлити подію. Тому ми ухвалили рішення завтра о 12.00 провести зустріч. Ми запрошуємо представників пікетувальників від профспілкових об'єднань, від підприємців на зустріч з опозицією. Буде вироблено меморандум стосовно наших дій в разі, якщо цей здирницький Податковий кодекс буде ухвалено", - сказав парламентар.

Соболєв наголосив, що опозиція перейде до більш рішучих дій, щоб не допустити ухвалення Податкового кодексу в редакції провладних сил.

У свою чергу підприємці попросили депутатів передати спікеру Володимиру Литвину, щоб він вийшов до народу і не ховався від нього.

Нагадаємо, що під стінами Верховної Ради триває акція протесту проти ухвалення Податкового кодексу. Напередодні редставники коаліції пообіцяли врахувати вимоги підприємців у новій редакції Податкового кодексу.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пустили в Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути