четвер, 01 березня 2007 14:35

Тимошенко не пов"язана з Лазаренком. Відповідь американського посла "регіоналам"

Посол США в Україні Вільям Тейлор відповів депутатам від парламентської коаліції Василю Кисельову (ПР), Олександру Барановському (СПУ), Миколі Кравченку (КПУ) на запит щодо встановлених американських судом фактів причетності лідери фракції БЮТ Юлії Тимошенко до справи Павла Лазаренка.

"Шановний пане Кисельов, я пишу у відповідь на Вашого листа, в якому Ви запитуєте інформацію щодо документів у справі Павла Лазаренка. Юлія Тимошенко не була учасником процесу у слідстві або судовому переслідуванні Павла Лазаренка. Кримінальне провадження у справі пана Лазаренка закінчено і його визнано винним. Матеріали судових засідань у цій справі, розміщені в інтернеті, не повинні розглядатись відірвано від контексту. Вони використовувалися у судовому процесі для зібрання необхідних доказів у справі пана Лазаренка. Справу закрито.

З повагою, Вільям Б. Тейлор, посол.

Текст листів до Баранівського та Кравченка ідентичний.

Нагадаємо, що 23 лютого фракції парламентської коаліції надіслали звернення до Надзвичайного і Повноважного Посла США в Україні з проханням надати офіційну інформацію про те, чи фігурувала лідерка БЮТ Юлія Тимошенко як співучасниця у справі колишнього прем"єра Лазаренка, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не пов"язана з Лазаренком. Відповідь американського посла "регіоналам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути