четвер, 14 червня 2007 14:34

Тимошенко: Не демонізуйте Мороза, він літня і нещасна людина

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що її блок проводитиме передвиборчу агітацію на дострокових парламентських виборах зі старими гаслами.

"Я не зможу порадувати вас нічим новим", - сказала Тимошенко на питання журналістів про піар-складову блоку на дострокових виборах.

Вона наголосила, що дострокові вибори є невідворотними: "Вже ні в кого не виникає сумнівів, що вибори будуть 30 вересня".

Тимошенко також не думає, що Центрвиборчком зможе зірвати дострокові вибори: "Я вірю в керівника ЦВК як в людину честі, яка не здасть Конституцію і закон, і не поступиться за хабарі".

Лідер БЮТ скептично оцінює можливість того, що голова Верховної Ради Олександр Мороз зможе заблокувати підготовку виборів на рівні ЦВК, вимагаючи реєстрації нових депутатів від партії Анатолія Кінаха замість тих, що вибули.

"Бога ради, не демонізуйте! Мороз – літня, нещасна людина, яка зрадила свою партію", - зазначила Тимошенко.

Вона також нагадала, що Янукович у середу погрожував звільнити Анатолія Кінаха з посади міністра економіки, що, на думку лідера БЮТ, може викликати образу з боку ПППУ.

Вона повідомила, що в разі дострокових виборів мера Києва "наш блок і наша сила будуть виставляти свого кандидата", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Не демонізуйте Мороза, він літня і нещасна людина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути