Ексклюзиви
четвер, 07 серпня 2008 12:56

Тимошенко не дає грошей на проведення військового параду

На сьогодні Міністерство оборони України не отримало із державного бюджету жодних коштів для підготовки та проведення військового параду у Києві з нагоди 17-ї річниці Дня Незалежності.

Про це заявив міністр оборони Юрій Єхануров сьогодні на репетиції параду, що відбулася на колишньому військовому аеродромі "Гайок" у Білоцерківському районі Київської області.

У зв"язку з цим міністр оборони наголосив, що військові готуються до параду за рахунок своїх внутрішніх резервів і високої організації цієї справи. Єхануров також висловив задоволення своїми підлеглими щодо підготовки до параду, а також висловив вдячність вітчизняним підприємствам військово-промислового комплексу за належну модернізацію техніки ЗСУ, яка братиме участь у параді.

"Більшість із зразків військової і бойової техніки, які будуть представлені на параді на День Незалежності, мають в собі суттєві елементи модернізації, яку провели українські фахівці. Український ВПК має чимало новітніх розробок, ми хотіли б їх мати у себе на озброєнні, але, на жаль, через недостатнє фінансування не можемо собі це дозволити", - зазначив Єхануров.

У зв"язку з цим міністр наголосив, що "суспільство повинно знати про реальний стан Збройних сил, і на параді військ ми його продемонструємо".

Відповідно до наказу міністра оборони, парад військ, присвячений 17-й річниці Незалежності України, відбудеться 24 серпня на Майдані Незалежності у Києві із залученням військової техніки й авіації. На підготовку і проведення військового параду передбачено 70 млн. грн., повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не дає грошей на проведення військового параду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути