Ексклюзиви
субота, 10 січня 2009 11:17

Тимошенко назвала винуватців відключення тепла та гарячої води населенню

Тимошенко назвала винуватців відключення тепла та гарячої води населенню
Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє про відсутність підстав для припинення подачі тепла та гарячої води в житлово-комунальній сфері.

Як передає кореспондент УНІАН, про це Тимошенко заявила вчора в Києві журналістам після завершення переговорів із прем`єр-міністром Чехії Міреком Тополанеком.

"Немає ніяких підстав для того, щоб населення десь не одержувало тепло й гарячу воду. Якщо це десь відбувається - це є неприпустимим недопрацюванням місцевої влади, тому що газ для населення НАК "Нафтогаз України" подає регулярно і в повному обсязі", - сказала Тимошенко.

Прем"єр-міністр нагадала, що в 2008 році в газосховищах України було накопичено достатню кількість природного газу на осінньо-зимовий період.

Водночас, за словами Тимошенко, НАК "Нафтогаз України" скоротив подачу природного газу для підприємств хімічної галузі. "Скорочення подачі газу хімічним підприємствам здійснюватиметься впродовж 3-4 днів, а потім планується відновити подачу газу в промисловий сектор", - пояснила глава уряду України.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко назвала винуватців відключення тепла та гарячої води населенню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути