Ексклюзиви
середа, 30 липня 2008 16:31

Тимошенко натякнула, що вона не буддистка

Тимошенко натякнула, що вона не буддистка
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко пояснила свою відсутність на заходах з нагоди 1020-річчя Хрещення Київської Русі необхідністю очолити роботу з подолання наслідків природної стихії на Західній Україні.

Про це прем`єр повідомила сьогодні на прес-конференції в Кабінеті Міністрів.

"Я у п`ятницю, суботу й неділю перервала своє лікування для того, щоб безпосередньо очолити всі роботи з подолання стихійного лиха. Для мене справді першочерговим було бути там, де люди потрапили в дуже, дуже велику біду", - сказала Тимошенко.

Основні державні заходи з нагоди 1020-річчя Хрещення Київської Русі відбувалися 23-27 липня. Зокрема, 25 липня присутній на заходах Вселенський Патріарх Варфоломій I провів вечірню службу в Софійському соборі. На службі були присутні представники всіх гілок влади держави і священики. 26 липня на Софійській площі за участю кількох тисяч громадян, закордонних гостей відбулися урочисті заходи, після яких Вселенський патріарх і представники православних Церков світу відслужили панахиду за померлими від голоду 1932-1933 років. Того ж дня в "Українському домі" відбулося урочисте відкриття галереї портретів видатних діячів України. А увечері в Національному заповіднику "Софія Київська" відбувся Урочистий прийом від імені Президента України та Вселенського Патріарха Варфоломія I. 27 липня відбулася святкова літургія біля пам`ятника Св. Володимирові з нагоди святкування 1020-річчя Хрещення Київської Русі. Прем`єр-міністр була відсутня на цих заходах.

27 липня Тимошенко відвідувала потерпілі райони Івано-Франківської та Чернівецької області, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що вона не буддистка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути