Ексклюзиви
середа, 23 січня 2008 16:34

Тимошенко натякнула, що не боїться опору Балоги

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко прогнозує великий опір при ухваленні парламентом змін до деяких законодавчих актів про приватизацію.

Про це вона заявила сьогодні журналістам на прес-конференції.

"Я чекаю колосального опору, тому що ті люди, які й сьогодні приватно володіють політиками й чиновниками, вони ніколи спокійно не сприймуть введення прозорих процедур у системі приватизації. Вони й далі вважають, що намітили собі стратегічні об`єкти, й вони їх розбиратимуть, домовляючись із окремими керівниками тих або інших відомств, а може й вище підійматимуться. Я хочу запевнити, що, працюючи прем`єр-міністром і очолюючи уряд, я не допущу кулуарних домовленостей по темі приватизації", - підкреслила Тимошенко.

Вона сподівається, що коаліція підтримає зміни до законодавчих актів про приватизацію, що запропонує уряд.

Сьогодні на засіданні Кабінету Міністрів не було схвалено проект закону про внесення змін до деяких законів про приватизацію.

За словами заступника голови Фонду державного майна Дмитра Парфененка, розгляд деяких питань на прохання Секретаріату Президента перенесено на наступне засідання Кабміну, оскільки документи вимагають доопрацювання.

Заступник голови ФДМ підкреслив, що даним проектом закону пропонувалося впровадити єдиний спосіб продажу підприємств – із аукціону, встановити терміни дії договору про купівлю-продаж, підвищити відповідальність покупців держмайна за невиконання інвестиційних зобов`язань, а також ввести заборону на припинення приватизаційних процесів щодо тих відкритих акціонерних товариств, які знаходяться в стані приватизації, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко натякнула, що не боїться опору Балоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути