вівторок, 18 березня 2008 12:07

Тимошенко на зустрічі з інвесторами пообіцяла навести порядок в бізнесі

Будь-які дії уряду зі створення прозорих умов для діяльності бізнесу викликає "божевільний опір", заявила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко сьогодні на засіданні Ради інвесторів при Кабінеті Міністрів України.

Вона сказала: "Ми маємо достатньо чіткі наміри навести порядок в Україні в системі здійснення бізнесу. Безумовно, якщо ми думаємо, що це легко робити й уряду достатньо тільки бажання - це не так. Кожен крок, спрямований на прозорість процедур, викликає божевільний опір", - сказала Тимошенко.

На її думку, такий опір свідчить , що система протистоїть будь-яким змінам.

"Це ми бачили 2005 року, це ми бачимо й сьогодні. Але я думаю, що наше об`єднання, щоб домогтися змін, є дуже важливим", - пояснила Тимошенко.

Прем`єр запевнила представників Ради інвесторів, що уряд готовий до щоденної роботи.

"Такі наші зустрічі відбуватимуться періодично. Наша робота здійснюватиметься щодня на рівні міністерств і відомств, на рівні робочих груп, які сьогодні буде створено, все це крок за кроком приноситиме позитив", - упевнена глава уряду.

Тимошенко також назвала три основні пріоритети уряду у сфері створення сприятливих умов господарювання: ліквідація перешкод, які створює бюрократичний апарат, ліквідація будь-яких винятків і преференцій для окремих суб`єктів господарювання, а також мінімізація корупції в цій сфері, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко на зустрічі з інвесторами пообіцяла навести порядок в бізнесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути