Ексклюзиви
середа, 05 вересня 2007 14:29

Тимошенко Луценку: "Юра, ти мене не любиш"

"Якось опівночі прем"єр Тимошенко запросила мене на бесіду. Взяла мене за руку і завела у напівтемний і величезний зал засідань Кабміну, напевно, думала, що там прослушка працює гірше", - розповів лідер блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Луценко під час чат-конференції в інтернет-виданні http://www.zaxid.net.

"Потім взяла мене за руку і каже: "Юра, ти мене не любиш". Я кажу: "Юля, я одружений, просто боюся, що буде далі". Ну, звісно, гумор не допоміг. Ю.В.Т. зондувала можливість нашого максимально можливого політичного зближення", - відзначив Луценко.

"Я ж відповів, що вона прем"єр, а я – міністр, і готовий виконати будь-яке її офіційне доручення, але на посаді МВС не буду служити будь-якій, навіть симпатичній політичній силі. У цьому випадку я достатньо не європейський політик. Не люблю жінок політиків. Люблю просто жінок", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко Луценку: "Юра, ти мене не любиш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути