Ексклюзиви
середа, 10 грудня 2008 20:41

Тимошенко: Коаліцію створено всупереч активній протидії Ющенка

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що нова коаліція у Верховній Раді створена всупереч протидії Президента Віктора Ющенка.

Про це вона заявила в телезверненні до українців.

"Ці позитивні кроки (створення коаліції) було зроблено не за допомогою Президента, а всупереч його активній протидії створенню коаліції", - сказала прем`єр.

Тимошенко висловила сподівання, що з завтрашнього дня ВР почне працювати "нормально й послідовно".

"У нас звільнені руки від кайданів. Кремлівські змови, державні заколоти, позбавлення людей права обирати Президента всенародно знову виявились банальною неправдою", - заявила Тимошенко.

Вона ще раз подякувала всім народним депутатам, які вчора "припинили політичну ганьбу і створили коаліцію".

Прем`єр відзначила, що пріоритетними в роботі парламенту після створення коаліції будуть кроки з подолання негативних наслідків світової кризи на економіку України і нормалізація життя кожного громадянина.

9 грудня народні депутати обрали Володимира Литвина Головою ВР. Після свого обрання Литвин зробив заяву про створення коаліції у складі фракцій "Наша Україна – Народна самооборона", Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Литвина.

Увечері 9 грудня прес-служба фракції НУ-НС заявила, що не схвалювала текст коаліційної угоди про створення коаліції у складі фракцій НУ-НС, БЮТ і Блоку Литвина.

Сьогодні на засіданні фракція НУ-НС ухвалила рішення продовжити роботу над текстом коаліційної угоди з БЮТ і Блоком Литвина, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Коаліцію створено всупереч активній протидії Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути