Ексклюзиви
понеділок, 04 серпня 2008 16:53

Тимошенко каже, що особисто сидить на урядовій "гарячій лінії"

Уряд не запроваджуватиме жодних обмежень щодо складання реєстрів постраждалих унаслідок повені громадян в західних областях України.

Як повідомили в Управлінні у зв"язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України, про це прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила під час спілкування з мешканцями села Кам"янка Глибоцького району Чернівецької області.

Прем"єр-міністр також закликала мешканців постраждалих населених пунктів у разі виникнення будь-яких непорозумінь з місцевою владою щодо виплати компенсацій звертатися на урядову "гарячу лінію" за тел. (044) 256-78-08.

За словами Тимошенко, вона особисто щовечора вивчає усі дзвінки, які надходять від громадян на урядову "гарячу лінію". "Влада владою, але щоб не було жодної ображеної людини, громада має особисто контролювати процес виплати компенсацій", - підкреслила глава уряду.

Також вона звернулася до представників місцевої влади з вимогою не затримувати виплату компенсацій за зруйновані будинки та знищені повінню городи.

Крім того, Тимошенко пообіцяла, що уряд вирішить питання з оздоровленням усіх дітей із постраждалих від стихії регіонів. "Ми оздоровимо стільки ваших дітей, скільки необхідно", – сказала вона.

В Головному контрольно-ревізійному управлінні України та його регіональних відділеннях почали працювати "телефони довіри" для повідомлень громадян про факти зловживань з коштами, спрямованими на ліквідацію стихії та допомогу постраждалим.

"Телефон довіри" ГоловКРУ України: (044) 425-38-18 та (044) 425-37-71 протягом робочого дня (з 9 до 18 год.), повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко каже, що особисто сидить на урядовій "гарячій лінії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути