Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 17:45

Тимошенко хоче сама підбирати міністрів

Тимошенко хоче сама підбирати міністрів

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко має намір добиватися права самостійно формувати Кабінет Міністрів у разі призначення її прем"єр-міністром. Про це вона сказала в інтерв"ю німецькому журналу Spiegel.

Зокрема, вона назвала своєю головною помилкою нездатність відстояти право призначати міністрів в 2005 році. "Я повинна була сильніше відстоювати право самостійно формувати свій уряд", - сказала Тимошенко.

За її словами, відсутність підтримки деяких міністрів стала перешкодою для проведення реформ. "На жаль, у боротьбі з впливовими українськими кланами я могла розраховувати тільки на себе, оскільки члени мого уряду з різних причин дуже непогано з ними домовлялися", - сказала лідер БЮТ.

Крім того, Тимошенко підкреслила, що не має наміру допустити цю помилку вдруге. "Якщо зможу знову стати керівником уряду, його члени будуть зобов"язані стати на мою сторону", - зазначила вона, передають "Українські новини".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко хоче сама підбирати міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути