понеділок, 03 грудня 2007 17:27

Тимошенко дозволила своїм депутатам брати мільйонні хабарі

Тимошенко дозволила своїм депутатам брати мільйонні хабарі
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що чотири депутати від БЮТ навмисне отримали від Партії регіонів кошти для того, щоб підтвердити факти підкупу парламентаріїв за відмову від створення коаліції.

Про це вона сказала сьогодні під час прес-конференції у Києві.

"Ми чотирьох депутатів довели аж до підписання заяв, передачі карток і взяття грошей, які потім були повернуті. І це був наш проект для того, щоб остаточно оприлюднити факти підкупу і зраду політичної моралі Партією регіонів", - сказала Тимошенко.

Водночас вона відмовилася назвати прізвища цих чотирьох народних депутатів. При цьому лідер БЮТ офіційно попередила Партію регіонів, що усі гроші, які вони пропонуватимуть депутатам від БЮТ, будуть братися, але передаватися у дитячі будинки.

"Ми нову установку дали нашим депутатам щодо такої корупції. Ми сказали, щоб усі гроші вони брали, а потім публічно передамо їх до дитячих будинків", - сказала Тимошенко, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дозволила своїм депутатам брати мільйонні хабарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути