Ексклюзиви
вівторок, 05 серпня 2008 17:25

Тимошенко доручила ненормальним підприємцям підписати нелогічні контракти

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила Аграрному фонду і Державному комітету з матеріального резерву підписати можливі контракти на експорт зерна.

Про це повідомила Тимошенко сьогодні під час підбиття підсумків на розширеній нараді в уряді з питань розвитку агропромислового комплексу країни.

Тимошенко підкреслила, що зараз необхідно вжити комплекс невідкладних заходів для зняттю з ринку зерна.

"У нас сьогодні є 1 млрд. (грн.) в Аграрному фонді, є зерно, яке є в Аграрному фонді і в Державному резерві, і я прошу Аграрному фонду і Державному резерву дати доручення терміново "допідписати" всі міжнародні контракти, для того, щоб зараз ще спробувати одержати гроші. Хоча це ну зовсім ненормальний підприємець продає зерно тоді, коли воно найнижче в ціні, логіки в цьому немає. Але якщо є хороші покупці, то можна одержати додаткові гроші", - сказала Тимошенко.

Вона додала, що експорт зерна необхідно проводити обережно, "щоб тільки ми не зламали ринок зерна на експорт. Щоб ми мали можливість координувати і не демпінгувати на ринку, адже собі ж лихо й зробимо". УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко доручила ненормальним підприємцям підписати нелогічні контракти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути