вівторок, 17 червня 2008 13:06

Тимошенко дала завдання Ульянченко і похвалила двох губернаторів

Під час селекторної наради з губернаторами прем"єр Юлія Тимошенко відзначила, що дві області в травні показали загальну дефляцію.

"Я хочу подякувати керівникам Тернопільської і Чернівецької областей, які застосували всі інструменти і дали дефляційний процес. Вони показали всій країні, як треба працювати", - додала Тимошенко.

Водночас, найгірші показники, за словами Тимошенко, показали Сумська, Донецька. Запорізька, Дніпропетровська області та місто Київ.

"Я звертаюсь до вас з вимогою застосувати всі наявні у вас інструменти. Крім абсолютного нехтування вашими обов"язками, ці показники неможливо пояснити", - звернулась Тимошенко до керівників згаданих регіонів.

Також вона попросила губернатора Київської області Віру Ульянченко виправити ситуацію з зростанням цін на жито-пшеничний хліб.

"Київська область має потужного керівника, який може впоратися з будь-якими завданнями. Я просила б Віру Іванівну прореагувати на ситуацію", - сказала Тимошенко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дала завдання Ульянченко і похвалила двох губернаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути