субота, 26 лютого 2011 15:37

Тимошенко без задоволення бігає з Босом по 10 кілометрів
6

Фото: Фото: twitter.com/YuliaTymoshenko

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко виклала в Інтернет фотосесію зі своїм собакою, з яким вона здійснює ранкову пробіжку. Галерею назвала "Втеча за кордон (для СБУ)", натякаючи на підписку про невиїзд у зв'язку з порушеними проти неї кримінальними справами.

Екс-міністр одягнена в білу спортивну куртку, кросівки і шапочку з вухами - українці вперше бачать таку Тимошенко, яка зазвичай вбирається в сукні з мереживом і рюшами.

"Зараз йду бігати свої 10 км. Якщо вам хтось скаже, що отримує від цього задоволення-не вірте. Разом зі мною бігає бос", - написала вона у своєму блозі на Twitter.

Трохи пізніше Тимошенко уточнила: "Бос - це не начальник. СБУ стояти струнко, я просто бігаю, а не втікаю з України за кордон". І виклала посилання на фотографії зі своїм лабрадором.

Нагадаємо, Тимошенко заборонено залишати Україну. Генпрокуратура уже двічі видала їй підписку про невиїзд.

Twitter Юлія Тимошенко опанувала десять днів тому і проводить у ньому все більше часу. Іноді робить по п'ять записів на день.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко без задоволення бігає з Босом по 10 кілометрів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути