вівторок, 27 жовтня 2020 16:23

Тільки 6 регіонів завершили підрахунок голосів виборців

Тільки 6 регіонів завершили підрахунок голосів виборців
Понад 26 тисяч ДВК завершили підрахунок голосів виборців. Фото: Українська правда

91% від загальної кількості дільничних виборчих комісій завершили підрахунок голосів виборців і передали протоколи до відповідних територіальних виборчих комісій.

Про це повідомляє пресслужба Центральної виборчої комісії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На виборчих дільницях Дніпропетровщини виявили фальшиві бюлетені

"Станом на 12:00 27 жовтня 2020 року, майже 26,7 тисячі дільничних виборчих комісій, що становить понад 91% від загальної кількості утворених ДВК, завершили підрахунок голосів виборців, склали про це протоколи та передали всю виборчу документацію до відповідних територіальних виборчих комісій.

Цей процес повністю завершено в 6 регіонах - Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській, Сумській, Хмельницькій та Чернівецькій областях", - розказали в ЦВК.

Розпочався процес передання протоколів про підсумки голосування з виборів депутатів районних та обласних рад від виборчих комісій територіальних громад (сільських, селищних, міських) до районних та обласних територіальних виборчих комісій, додали в ЦВК.

У 15 областях районні тервиборчкоми вже прийняли 60 таких протоколів. У 9 регіонах 9 протоколів отримали обласні ТВК.

У центрвиборчкомі також наголосили, що саме районні й обласні виборчі комісії встановлюють результати виборів депутатів районних та обласних рад.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних і районних у містах рад. Загальна явка на виборах становила 36,88%, повідомила ЦВК.

Зараз ви читаєте новину «Тільки 6 регіонів завершили підрахунок голосів виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути