Ексклюзиви
вівторок, 03 грудня 2019 17:18

Тесть Зеленського став помічником "слуги народу"

Батько дружини президента Олени Зеленської Володимир Кияшко працює помічником нардепа від "Слуги народу" Олега Бондаренка.

Чоловік займається темою переробки промислових відходів на дорожнє покриття, пише рух "Чесно"

"Для мене Володимир Кияшко – це не батько першої леді. Для мене він у першу чергу фахівець із питань промислової екології та забруднення довкілля, і саме цим він у мене займається як помічник. Він допомагає мені в місті Кривий Ріг, фактично він є моїм представником", - сказав нардеп.

  Нардеп Олег Бондаренко.
Нардеп Олег Бондаренко.

Бондаренко розповів, що з батьком Олени Зеленської він познайомився після парламентських виборів і входження до Верховної Ради. Тоді Кияшко начебто підійшов до "слуги народу" разом з іншими помічниками та запропонував свою допомогу як помічника-консультанта.

Наразі тесть президента працює над темою очищення України від промислових відходів, які утворюються внаслідок видобування руди в шахтах, а також шламових відвалів на "Криворіжсталі", "Запоріжсталі" та інших промислових підприємствах. Зокрема, вивчає їх можливу переробку на дорожнє покриття.

Чоловік є кандидатом технічних наук, доцентом кафедри "Будівельні конструкції та споруди" Київського інституту залізничного транспорту, викладає дисципліну "Будівельні конструкції та будівлі на транспорті".

 

За даними системи YouControl, раніше тесть президента був керівником ТОВ "Криворіжмонолітбуд" і ТОВ "Техноімпульс", які виробляють будівельні металеві конструкції та бетонні розчини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська віддала свою "японську" жовту сукню на благодійність

Дружина президента Олена Зеленська планує реформувати харчування у школах.

"Ми хочемо зробити класифікацію шкіл, яким держава буде допомагати по-різному. Є школи, в яких зовсім нічого немає. Тобто там буде більше фінансування", - розповіла перша леді

Зараз ви читаєте новину «Тесть Зеленського став помічником "слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути