пʼятниця, 26 січня 2018 12:40

Тесть Насірова виграв мільярдний тендер на реконструкцію "Борисполя"

Тесть Насірова виграв мільярдний тендер на реконструкцію "Борисполя"
Олександр Глімбовський - голова наглядової ради групи компаній "Альтіс-Холдинг". Фото: Altis Holding

Компанія тестя відстороненого голови Державної фіскальноъ служби Романа Насірова "Альтіс-Констракшн" отримає 1,05 млрд грн на реконструкцію перону терміналу D аеропорту "Бориспіль".

Про це інформує "Центр транспортных стратегий".

Тендер на проведення реконструкції перону був оголошений у вересні 2017 року. На участь подали заявки п'ять компаній, трьом із них відмовили. В аукціоні "Альтіс-Констракшн" змагалася з компанією "Шляхове будівництво "Альтком".

Фірма тестя Насірова заявила меншу вартість робіт і виграла тендер. На ньому аеропорт "Бориспіль" заощадив 15,3 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є підтвердження британського громадянства Насірова

Кінцевим бенефеціаром ТОВ "Альтіс-Констракшн" є бізнесмен Олександр Глімбовський. Його дочка, Катерина Глімбовська, одружена з Романом Насіровим. Саме Глімбовський минулого року вніс за відстороненого голову ДФС 100 млн. грн застави.

10 листопада прокурори Спеціальної антикорупційної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт щодо Романа Насірова. Йому загрожує до 6 років в'язниці.

За даними слідства, голова ДФС причетний до так званої "газової схеми Онищенка". На думку детективів, впродовж 2015 року обвинувачений ухвалив низку безпідставних та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами для задіяних у схемі компаній на загальну суму 2,019 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Тесть Насірова виграв мільярдний тендер на реконструкцію "Борисполя"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути