середа, 06 серпня 2008 16:39

Терьохін: "Не можна сказати, що хороший урожай – це заслуга уряду"

Липнева дефляція – це наслідок цілого комплексу причин. Про це в інтерв"ю ForUm"у заявив народний депутат з БЮТ Сергій Терьохін.

"Це, звичайно, і заслуга уряду, якому при висхідних темпах інфляції вдалося переламати ситуацію і добитися потрібних результатів", - зазначив політик.

За його словами, не останню роль зіграв і сезонний чинник, який за останні шість років став уже тенденцією. "Не можна сказати, що хороший урожай – це заслуга уряду", - підсумував політик.

Нагадаємо, що на засіданні Кабміну прем"єр-міністр Юлія Тимошенко привітала колег з тим, що в липні рівень дефляції склав 0,5%.

За її словами, за останні десять років інфляційні показники за липень у нинішнього Кабміну найкращі. "Усі антиінфляційні заходи, які ми робили, дали свій результат. Усі інфляційні показники порівняно з липнем минулого року в чотири рази нижчі", - сказала прем"єр.

Разом з цим, прем"єр зазначила, що "в уряді Януковича в липні 2007 року інфляція була на рівні 1,4 %".

Вона також повідомила, що на сьогоднішній день 21 область України дала суттєві дефляційні показники. "І лише вісім областей спрацювали, абияк і дали інфляцію", пише "ForUm".

Зараз ви читаєте новину «Терьохін: "Не можна сказати, що хороший урожай – це заслуга уряду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути