Ексклюзиви
четвер, 15 квітня 2021 18:02

Таємна дача Путіна: стало відомо, де він зустрічався з Януковичем - фото
8

Таємна дача Путіна, де він приймає гостей
Фото: navalny.com
Таємна дача Путіна, де він приймає гостей
Таємна дача Путіна, де він приймає гостей
Таємна дача Путіна, де він приймає гостей
Таємна дача Путіна, де він приймає гостей

Російська організація "Фонд боротьби з корупцією" опублікувала відео про офіційну, але таємну дачу президента РФ Володимира Путіна на озері Валдаї в Новгородській області.

Дачний комплекс розташовано на території 250 га. На території є дача, лазні, інші споруди для розваги та відпочинку, пише ФБК.

Головний будинок - це чотириповерховий маєток, 3500 м². На території також є китайський павільйон, хатинки, лазні, альтанки, будівлі ресторану, окремо пивного ресторану, дитячий майданчик і власна церква.

В 350 м від основного будинку розташовано триповерховий будинок на 7000 м², 2 поверхи якого під землею. Як стверджують розслідувачі, це "особистий салон краси та догляду за собою для Путіна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США запровадили нові санкції проти Росії

З планів будівлі видно, що там є солярій, стоматологія, косметологія, лімфопрес, масажні ванни, грязелікування, кріокамери, флоат басейн. Також є хамам, басейн, сауни та великий масажний блок.

Розслідувачі вказують, що це улюблена дача Путіна, оскільки він часто приймає там гостей. Зокрема тут були співаки Філіп Кіркоров, Григорій Лепс, саксофоніст Ігор Бутман, а також під час Майдану тут із Путіним зустрічався тодішній президент України Віктор Янукович.

Офіс президента України Володимира Зеленського запросив на переговори президента Росії Володимира Путіна щодо ескалації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Таємна дача Путіна: стало відомо, де він зустрічався з Януковичем - фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути