понеділок, 20 травня 2019 16:15

Тарута назвав 5 першочергових дій, які потребують вирішення президента Зеленського

Тарута назвав 5 першочергових дій, які потребують вирішення президента Зеленського
Лідер партії "Основа" Сергій Тарута привітав Володимира Зеленського та побажав йому успіху в політичній боротьбі. Фото: Українські Новини

Сергій Тарута, народний депутат України і лідер партії "Основа", звернувся із заявою до новообраного глави держави Володимира Зеленського в соціальних мережах.

"Щоб прискорити процес виходу України з кризи, пропоную главі держави використовувати стратегічні документи, розроблені мною і моїми однодумцями по партії "Основа":

1. Для мирного врегулювання на Донбасі - план "Три Основи";

2. Для перезапуску парламенту без мажоритарки і з низкою інших прогресивних норм - законопроект 7366-6;

3. Для формування ефективної стратегії розвитку економіки - Доктрину збалансованого розвитку "Україна 2030" (законопроект 9015-1);

4. Для використання незаперечних аргументів у подоланні корупції - Програму розкриття інформації та декларування доходів (законопроект 9405);

5. Для встановлення народовладдя в Україні і перезавантаження системи влади - процедуру підготовки нової Конституції України (законопроект 3781).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влада має працювати на збільшення капіталізації України - Тарута

Ці документи - детально опрацьовані і апробовані на серйозному міжнародному рівні. Беріть, використовуйте, розвивайте. Успіхів вам, пане президенте!", - заявив політик.

Крім того, лідер "Основи" привітав Володимира Зеленського та побажав йому успіху в політичній боротьбі.

"Щиро бажаю президенту Зеленському бути успішним. Його успіх - це надія всієї України на мир і благополуччя. Розумію, що часу на експерименти у нового глави держави немає. Від його команди люди чекають результативних дій. А від президента Зеленського народ чекає рішень державника", - зазначив Тарута.

У партії "Основа" є стратегія, як усунути протистояння у владі. Це необхідно зробити на основі прийняття нового Суспільного договору і нової Конституції України, процедура прийняття якої визначена в законопроекті №3781. Інакше протистояння у владі буде загострюватися, а страждати буде народ, громадяни України, вважає Сергій Тарута. У підсумку українці будуть змушені виїжджати з України, а країна продовжить біднішати. У виграші ж залишаться Польща та інші європейські країни, куди масово прямують українські трудові мігранти, піднімаючи тим самим економіку цих країн.

Зараз ви читаєте новину «Тарута назвав 5 першочергових дій, які потребують вирішення президента Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути