Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 14:57

Тарасюк не домовлявся з Тимошенко про виборчий список, а Кендзьор - брехун

Тарасюк не домовлявся з Тимошенко про виборчий список, а Кендзьор - брехун
Депутат Верховної Ради, член фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", лідер партії "Народний Рух України" Борис Тарасюк заперечує існування домовленостей із прем"єр-міністром Юлією Тимошенко про спільну участь НРУ й Блоком Юлії Тимошенко на позачергових парламентських виборах.

З його слів, депутат Ради, член фракції НУНС Ярослав Кендзьор повідомив неправдиву інформацію про підписання ним і Тимошенко угоди про надання НРУ 10% місць у виборчому списку БЮТ на позачергових виборах Ради.

"Ніякої угоди немає, Ярослав Кендзьор бреше, у нього немає ніяких доказів", - сказав він.

Тарасюк підкреслив, що на позачерговому з"їзді НРУ він повідомив делегатам, що існує пропозиція Тимошенко про створення спільного виборчого списку БЮТ і НРУ, але зазначив, що він не підписував такої угоди.

Також депутат сказав, що НРУ визначиться з форматом участі на позачергових виборах на з"їзді, що відбудеться після оголошення остаточної дати виборів.

17 листопада Кендзьор заявив про підписання Тимошенко з Тарасюком угоди про спільну участь БЮТ і НРУ на позачергових виборах Ради.

22 жовтня Кендзьор прогнозував рішення передвиборного з"їзду НРУ про спільну участь партії на позачергових виборах парламенту.

18 жовтня він заявляв, що Тимошенко обіцяла надати НРУ 10% виборчого списку БЮТ у разі їх спільної участі в позачергових виборах Ради.

Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Тарасюк не домовлявся з Тимошенко про виборчий список, а Кендзьор - брехун». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути