Ексклюзиви
субота, 23 листопада 2013 11:23

"Свободівець" пропонує Україні третій союз – Балто-Чорноморський

"Свободівець" пропонує Україні третій союз – Балто-Чорноморський
Микола Біляєв Фото: gazeta.ua

Заступник голови Полтавської міської організації партії "ВО "Свобода" Микола Біляєв вважає, що Україні варто створити Балто-Чорноморський союз.

"Нині українців поставили перед вибором. Або "мутний союз" (Митний союз – ред.) або Європейський Cоюз. З одного боку Північний сусід нам розповідає про триєдиний народ, про спільну історію, про досить схожу мову. З іншого боку лякає нас відключенням газу, митними, сирними, кондитерськими війнами. Думає, що ми злякаємось і знову станемо молодшим братом. Для тих людей, які дійсно думають, що, підписавши асоціацію про зону вільної торгівлі з ЄС, в той же день на нас почне сипатись манна небесна або нас заполонять іммігранти з Африки чи Близького Сходу і почнуть вагонами їхати геї, лесбіянки та інші збоченці – теорія неправильна. Підписання асоціації не відкриває двері ні для першого, ні для другого. Кращого життя потрібно добиватися", - сказав Біляєв у коментарі Gazeta.ua.

За його словами, він би не хотів відчути нинішніх цінностей ЄС.

"Особисто я проти ісламінізації України, проти того, щоб нелегали з Північної Африки і з Ближнього Сходу забирали робочі місця в українців. Особисто я проти змішання рас, культур на території України. "Свобода" виступає за українську націю, яка буде провідною країною, а не меншим братом чи сировинним придатком. Розумні люди знають, що побудувати краще майбутнє для України з французькими соціалістами, з німецькими демократами чи лібералами з інших європейських країн буде досить важко. Майбутнє України можна побудувати тільки з країнами, влада яких буде націоналістичною. Майбутнє України можна побудувати тільки з націоналістичною Європою", - висловив думку "свободівець".

Політик вважає, що Україні слід розвивати союз по вертикалі.

"Саме тому слід згадати слова батька української географії Степана Рудницького. У 30-их роках він сказав досить прості слова. Для України потрібно розвивати союз не по горизонталі, а по вертикалі. Українців загнали в рамки вибирати між Митним і Європейським союзами. "Свобода" пропонує третій шлях – шлях побудови Балто-Чорноморського союзу. Звісно, підписання асоціації про зону вільної торгівлі з Європейським союзом наблизить нас до нього. Поближче до Європи, подалі від Москви. Підписання асоціацій з Європейським союзом пришвидшить процес побудови Балто-Чорноморського союзу", - додав Біляєв.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівець" пропонує Україні третій союз – Балто-Чорноморський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути