середа, 23 липня 2014 18:36

"Свободівці" битимуться до оголошення виборів – політолог

"Свободівці" битимуться до оголошення виборів – політолог
Фото: ua.golos.ua

"Свобода" знову влаштовує бійки у Верховній Раді через свій невисокий рейтинг. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

 

"Звичайно, махати кулаками у сесійній залі комфортніше, аніж бути на війні. Вони прекрасно розуміють: або треба зараз перехоплювати якусь ініціативу, або просто у майбутньому пролетять. У повітрі висить запах виборів. Всі усвідомлюють, що треба використовувати якусь фішку. Суспільство радикалізується. "Свободівці" бачать, що провокативна поведінка Ляшка дає йому непогані результати. Накрутилися на перебирання його голосів. Але Ляшко виглядає набагато свіжішим за "Свободу". Причина – негативний досвід участі у роботі виконавчої влади та місцевих радах, де була маса інтриг, зокрема у земельних питаннях. Бійки триватимуть до тих пір, поки не будуть оголошені дострокові вибори", - зазначив він.

За словами експерта, "Свободі" на виборах люди пригадають багато помилок. "Це вже зараз помітно. Лідер "Свободи" Тягнибок на президентських виборах набрав лише один відсоток голосів. Два роки тому, коли балотувалася Ірина Фаріон, у своєму окрузі взяла майже 63 відсотки. Там же Тягнибок зараз отримав в межах одного. Це при тому, що у Ляшка – сім. Отакий показовий момент", - наголосив Цибулько.

Він вважає, що зареєстрований "свободівцями" законопроект про відновлення ядерного статусу країни теж є піаром. "Хоча вони весь час чіпляються за цю тему. Просто цікаво, як економічно уявляють реалізацію цієї ідеї", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «"Свободівці" битимуться до оголошення виборів – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути