Ексклюзиви
субота, 12 квітня 2014 22:16

"Свобода" закликає не гребувати нічим для звільнення будівель на Сході

"Свобода" закликає не гребувати нічим для звільнення будівель на Сході

Всеукраїнське об'єднання Свобода вимагає від виконувача обов'язків Президента України Олександра Турчинова, голови МВС Арсена Авакова та голови СБУ Валентина Наливайченка негайно розпочати операцію зі звільнення всіх захоплених терористами будівель на Донбасі, починаючи з Донецька та Луганська й продовжуючи захопленими районними центрами. Також у політсилі пропонують залучити підрозділи Збройних Сил України.

Про це йдеться у заяві ВО "Свобода", передає УНН.

"Сьогоднішні події на Донбасі вкотре чітко показали, що методи переговорів із терористами та загарбниками є не тільки абсолютно неефективними, а й цілком контрпродуктивними. Зволікання силових структур не тільки дозволило терористам утримати під своїм контролем Донецьку обласну державну адміністрацію та Луганське обласне управління СБУ, але й надихнуло загарбників на сьогоднішнє захоплення державних будівель у Слов'янську, Красному Лимані та инших населених пунктах Донбасу", - йдеться у заві.

У політсилі констатують, що подальше зволікання та неготовність використовувати абсолютно законні та адекватні ситуації силові методи в розв'язанні проблеми тероризму, інспірованого Кремлем на Донбасі, найближчим часом призведе до повної втрати цієї частини України.

"Ба більше, цей процес може поширитися на инші українські землі. Терористи та загарбники розуміють лише мову сили, всеінше для них – пусте", - зазначили у політсилі.

З огляду на вищевикладене, Всеукраїнське об'єднання Свобода вимагає від виконувача обов'язків Президента України Олександра Турчинова, голови МВС Арсена Авакова та голови СБУ Валентина Наливайченка негайно розпочати операцію зі звільнення всіх захоплених терористами будівель на Донбасі, починаючи з Донецька та Луганська й продовжуючи захопленими районними центрами.

"Впевнені, що в рамках цієї операції силові органи не мають гребувати жодними методами та засобами і, при потребі, залучати підрозділи Збройних Сил України. Київ має повернути контроль над українським Донбасом будь-якою ціною", - йдеться у заяві.

Зараз ви читаєте новину «"Свобода" закликає не гребувати нічим для звільнення будівель на Сході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути