Ексклюзиви
середа, 24 вересня 2008 13:08

Сварка Васюника з Тимошенко стала сюрпризом для Секретаріта

Перший заступник глави Секретаріата Президента України Олександр Шлапак заявляє, що виступ віце-прем"єр-міністра Івана Васюника став для нього несподіванкою.

Про це Шлапак повідомив журналістів в Кабінеті міністрів, відповідаючи на питання, чи відома йому реакція Президента України Віктора Ющенка на сьогоднішні події в Кабінеті міністрів.

"Я не знаю, я не готовий вам сказати про це (про реакцію Президента). В усякому разі, для мене була несподіваною заява Івана Васюника. Чи знає Президент?.. Я думаю, що це позиція фракції і міністрів", - сказав Шлапак.

Заступник глави Секретаріата Президента також вважає, що політика повинна бути винесена за межі діяльності уряду. "Потрібно максимально постаратися, щоб політику з уряду прибрати, оскільки є необхідність в ухваленні дуже багатьох рішень, які безпосередньо залежать від уряду", - додав він.

За словами Шлапака, зараз засідання уряду проходить в звичайному робочому режимі.

Сьогодні, 24 вересня, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, віце-прем"єр Васюник і міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на засіданні Кабміну обмінялися критичними зауваженнями на адресу один одного у зв"язку з розвалом демократичної коаліції.

ForUm.
Зараз ви читаєте новину «Сварка Васюника з Тимошенко стала сюрпризом для Секретаріта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути