Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2007 13:53

Суспільство одужує від "антидонецьких" настроїв - мер Донецька

Донецький міський голова Олександр Лук`янченко вважає, що суспільство стало більш терпимо ставиться до своїх політичних опонентів і одужує від "антидонецьких" настроїв.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Донецьку, відповідаючи на питання, чи вважає він вірогідним активізацію в суспільстві "антидонецьких" настроїв.

"За вікном не 2005-й, а 2007-й рік, і суспільство поступово одужує від таких настроїв", - сказав мер. При цьому він нагадав, як "в січні 2005 року, проїжджаючи вулицями Києва, особливо на Подолі, в районі Києво-Могилянської академії, бачив дуже непристойні написи, які торкалися саме донецького краю". "На сьогоднішній день у мене таких даних немає. Завтра буду на засіданні Кабінету Міністрів, і коли повертатимуся, спеціально проїду цим маршрутом, подивлюся", - уточнив Лук`янченко.

Він підкреслив, що упевнений - "суспільство стало більш терпимо ставитися до своїх політичних опонентів". "Хоча в цю виборчу кампанію лідери політичних сил намагалися знову протиставити захід сходу, південь півночі і навпаки", - акцентував мер.

Він також зазначив, що зараз в Україні "йде взаємопроникнення оранжевих і біло-блакитних, і це відбулося практично у всіх областях України". "Електорат почав трохи розбавлятися", - помітив Лук`янченко.

Він також вважає, що "сьогодні біда в тому, що ми з 2005 року не знайшли ту ідею, навколо якої міг би об`єднатися український народ для побудови високоінтелектуального, багатого і комфортного суспільства", пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Суспільство одужує від "антидонецьких" настроїв - мер Донецька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути