Ексклюзиви
неділя, 08 квітня 2018 09:29

Супрун: у лікарні Вишневого шість років був схований томограф

Супрун: у лікарні Вишневого шість років був схований томограф
Виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун прокоментувала спробу дати їй хабар квартирою.Фото: ukrinform.ua

Експерт МОЗ виявив у лікарні міста Вишневого приховане діагностичне обладнання. Представника міністерства відрядили до медзакладу нібито для того, щоб оцінити можливість розміщення там медичного обладнання, яке мало бути поставлено в обмін на квартиру для Уляни Супрун.

Про це виконувач обов'язків міністра охорони здоров'я розповіла у коментарі ТСН.

"Ми дізналися, що з 2012 року в місті є комп'ютерний томограф, який стоїть у коробках і не використовувався", - зазначила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, скільки мільйонів тримає в банку Уляна Супрун

Супрун також повідомила, що після оприлюднення історії з пропозицією хабаря помічник Олега Ляшка Олександр Богачов надіслав їй смс.

"Він запитав, чому я звинувачую його в такій справі, адже він хотів допомогти людям. Немає розуміння, що це корупція. Пропонування хабаря міністру від мера міста – на Заході це був би скандал на всю країну. Людина була б у суді, і вже через кілька місяців сиділа б у тюрмі", - сказала в.о. міністра.

14 березня 2018 року Уляна Супрун заявила, що понад рік тому звернулася до Національного антикорупційного бюро через пропозицію їй квартири від помічника народного депутата. За словами Супрун, після заяви вона та її позаштатний радник брали участь у слідчих діях, щоб зафіксувати злочинні дії.

6 квітня було оприлюднено відео, як Супрун пропонують хабар квартирою в обмін на медичне обладнання для лікарні міста Вишневого.

Зараз ви читаєте новину «Супрун: у лікарні Вишневого шість років був схований томограф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути