Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 13:03

Шуфрич знає за що можна відсторонити Ющенка

Нардеп з Партії регіонів Нестор Шуфрич вважає, що на сьогоднішній день підстав для імпічменту Президенту Віктору Ющенку більш ніж достатньо.

Шуфрич навів для прикладу те, що Верховний Суд України визнав незаконним звільнення Президентом судді КСУ Сюзани Станік, яке таким чином "несе в собі ознаки злочину". "Цього було б достатньо, щоб почати і завершити процедуру імпічменту", - упевнений нардеп.

У той же час він звернув увагу на те, що Ющенку "залишився рік" перебування на посаді Президента . "Напевно сьогодні не варто відволікатися на нього, якщо лише ситуація в країні у зв"язку з його діями не погіршуватиметься і не загрожуватиме національним інтересам України, хоча я не виключаю, що його дії можуть привести і до таких наслідків, тоді нам доведеться реагувати адекватно", - пояснив Шуфрич

У той же час він не упевнений, що на поточному пленарному тижні потрібно починати процедуру імпічменту Ющенку. "Я вітаю рішення Ющенка очолити й організувати блок свого імені. Як говорив великий Петро I, щоб дур було видно. Єдине, шкода, що Ющенко, брязкаючи зброєю, все-таки виявився бабою, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич знає за що можна відсторонити Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути