Ексклюзиви
середа, 26 вересня 2007 18:20

Шуфрич пообіцяв перерахувати яйця, і уточнив чиї

Кандидат в народні депутати України за списками Партії регіонів, керівник МНС Нестір Шуфрич запевняє, що в зростанні цін на продукти харчування винен не Кабінет міністрів Віктора Януковмча. Про це Шуфріч заявив сьогодні на прес-конференції в Сімферополі.

"Сьогодні не уряд регулює ціни на продукти харчування, - підкреслив Шуфрич. - Уряд відповідає за ціни на електроенергію, за ціни на газ, залізничні тарифи, побічно впливає на ціни на нафтопродукти і побічно впливає на ціни на зерно".

За його словами, ціни на продукти піднімаються штучно. Причому, на переконання Шуфрича, з підвищенням цін не борються ті, хто винен це робити, - голови адміністрацій. "Це функції місцевих адміністрацій. Сьогодні голови адміністрацій призначені указом, а, значить, підконтрольні головному чиновникові на Банковій. <...> Те, що сьогодні адміністрації не просто не борються з підняттям цін, а мовчки їх підтримують, - це дійсно є злочином", - сказав Шуфрич.

При цьому він заявив, що після виборів 30 вересня будуть покарані ті, хто допустив зростання цін на продукти харчування. "Після 30 вересня ми перерахуємо і курей, і яйця - я маю на увазі курячі. Той, хто спекулював на цьому..., ми знайдемо можливість, ми все це, безумовно, відрегулюємо так, що мало не покажеться", - сказав представник Партії регіонів, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Шуфрич пообіцяв перерахувати яйця, і уточнив чиї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути